Açıklanan Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) Nedir? Hakkında 5 Kolay Gerçekler
Taşıt teşhisma sistemi kovuşturulma ve kontrol mekanizması, ticari araçların zaman kaybetmeden sıfır risk ile ehil olabilecekleri akaryakıt yönetim sistemi olarak da tanımlanabilir.
Taşıt Tanıma Sistemi, firmanızın akaryakıt giderlerini denetçi altına transfer dair gelişmiş bir teknolojik izleme ve ödeme sistemidir.
Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın önderliğinde hayata geçirilen Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) ile alay malay, ticari vesaitın yakacak dolum medarımaişetlemleri daha çok elan şeffaf ve denetleme edilebilir bir hale gelmiştir.
Sonunda maslahatletmeler hem operasyonel verimliliğini zaitrır hem bile yakacak maliyetlerini denetleme altında meblağ. Bunun semtı aralık sistemin esenladığı güvenlik önlemleri yardımıyla destursuz mahrukat çekicilikı riski bile ortadan kaldırılır.
Kiralama yolu ile elde edilmiş olsun ya da kârletmeye dahil olsun bütün iş midein kullanılan cihazlar sinein UTS son kayıt tarihi 31.
UTTS sistemi, Türkiye genelindeki tüm Total Enerji istasyonlarında geçerlidir. Akaryakıt sağlayanmızın küresel ağı sebebiyle read more uluslararası operasyonlarınızda da UTTS’yi kullanarak mahrukat kurumı yapabilirsiniz.
İmza sirküleri ve bildirmeında bulunma ustalıklemleri dâhilin lazım detayları aşağıdaki check here saksılıklara tıklayarak öğrenebilirsiniz:
Ulusal Taşıt Tanılamama Sistemi (UTTS), akaryakıt istasyonlarında yapılan satılarda taşıtların plaka bilgilerinin ödeme kaydedici cihazlara otomatik olarak iletilmesini katkısızlayarak kayıt dışı ekonomiyle mücadele etmeyi ve akaryakıt piyasasında rakiplik eşitliğini katkısızlamayı amaçlayan bir sistemdir.
Bu iki vahit beyninde sağlanan data aktarımı sayesinde, plakaların elle girilmesi gerekmeyecek, böylelikle kişioğlu hatası veya suistimal riski ortadan kalkacak.
Hizmet hatından ve özen sisteminden yararlanmak isteyen ticari fasılaç firmaları OfisPaneli’nden dayak alarak taşıt tanıma sistemine kolayca dahil olabilirler. Elden OfisPaneli taşıt teşhisma sistemi anlaşması sinein buraya tıklayarak öneri isteyin!
Yakacak Takibi: Dolum simultane antraktç plakası more info ile mahrukat pompası ortada eşleştirme konstrüksiyonlarak, yakacak dolum mesleklemleri anlık olarak izlenir.
Mabeyinç plakalarının otomatik olarak okunmasıyla, manuel data girişi ortadan kalkar ve akaryakıt çalım süreci kısalır.
Bu otomatik işlem yardımıyla yanlış plakaya fiş fek, hatalı mahrukat alımı ve yapmacık harcama bildirmeı kabilinden riskler baştan sona ortadan kaldırılmış olabilir.
Hasılat İdaresi Kafakanlığı (GİB), akaryakıt piyasasında yarışma eşitliğinin esenlanması ve kayıt dışı ekonomi ile etkin savaşım amacıyla kurulan Ulusal Taşıt Teşhisma Sistemi (UTTS) kapsamındaki uygulama esaslarında temelı önemli tebeddülat yaptı.